ПРОВІДНА — лідер корпоративного добровільного медичного страхування

СК «ПРОВІДНА» за результатами 2013 року стала лідером рейтингу Insurance Top з добровільного медичного страхування (ДМС) корпоративних клієнтів. Компанія займає перший рядок рейтингу в класичному сегменті ДМС п’ятий рік поспіль.

За звітний період компанія виплатила 126,2 млн. грн., збільшивши обсяг нарахованих виплат порівняно з 2012 роком на 8,8%. Сьогодні СК «ПРОВІДНА» є надійним партнером понад 2 500 клінік та аптек по всій території України.

Сума нарахованих премій ПРОВІДНОЇ за 2013 рік склала 137,4 млн. грн., показавши приріст відносно минулого року на 18,5%.

«Щорічно ми збільшуємо кількість своїх клієнтів завдяки підвищенню якості обслуговування, наданню сервісу на території всієї України, удосконаленню роботи медичного асистансу та розширенню спектру послуг для застрахованих осіб. Також в 2013 році відзначалося підвищення активності нових клієнтів, які раніше не страхувалися, як у Києві, так і в регіонах України», прокоментувала Леся Щербакова, віце-президент СК «ПРОВІДНА».

Компанія надає послуги ДМС по всій Україні. Клієнтами ПРОВІДНОЇ є понад 520 українських та міжнародних компаній, серед яких ЛУКОЙЛ Україна, ВТБ банк, Піреус банк, Сітібанк та ін. Загальна кількість застрахованих осіб – близько 66 тисяч.