СК «БРОКБІЗНЕС-ЖИТТЯ» започаткувала проект «LIFE 100 +»

Для відкриття нового проекту з розвитку агентської мережі «LIFE 100 +» були створені нові продукти страхування життя. Накопичувальні програми «LIFE 100 +» і «LIFE 100 JUNIOR» та ризикові програми (без накопичення коштів) «LIFE 100 PROTECT» і «LIFE 100 ЗАХИСТ-КЛАСІК».

Накопичувальні програми призначені для створення заощадження до певного терміну в майбутньому. А зростання цих накопичень відбувається за рахунок щорічного додаткового інвестиційного доходу СК «БРОКБІЗНЕС-ЖИТТЯ» і включають в себе також захист від непередбачуваних життєвих обставин (смерті, інвалідності чи критичного захворювання). Зокрема програма «LIFE 100 JUNIOR» дозволить накопичити кошти для дитини на оплату освіти, придбання квартири, весілля, вирішення будь-яких інших завдань, пов’язаних із вступом дитини у доросле життя.

А «LIFE 100 PROTECT» і «LIFE 100 ЗАХИСТ-КЛАСІК» — це дві ризикові програми, які гарантують фінансове забезпечення Застрахованого або його спадкоємців у разі відходу з життя, інвалідності 1-ї або 2-ї групи, критичного захворювання, що сталося із Застрахованим протягом терміну дії договору страхування. Програми різноманітні і дуже цікаві, що не мають аналогів на ринку України.

Куратором проекту Страхова Компанія «БРОКБІЗНЕС-ЖИТТЯ» запросила Ханса Рамаекерса, експерта з питань страхування життя в Західній Європі, з Голландії.

Головна відмінність страхування життя від накопичення коштів в інших фінансових інститутах, наприклад, в банках або інвестиційних фондах – це гарантія отримання всієї страхової суми при настанні страхового випадку до закінчення договору.