СК «Перша» згідно зберігла свої позиції за даними журналу «Insurance TOP»

2013 показав істотний спад загальної ділової активності, але Страхова компанія «Перша» доклала максимум зусиль для збереження темпів і результатів трудової діяльності.

Був складений жорсткий план, розписаний план заходів. Початок року традиційно не відрізнялося активністю, але поступово темпи вирівнялися, і компанія досягла поставлених цілей.

Так , за результатами 2013 року, згідно з даними журналу «Insurance TOP» СК «Перша» вже традиційно посіла:
2 — е місце в страховому рейтингу «ТОП- 9» на ринку страхування «Зелена карта» за сумою страхових платежів;
• 3-е місце в страховому рейтингу «ТОП- 30» на ринку «добровільного страхування цивільної відповідальності власників наземного транспорту» за сумою страхових платежів;
7 — е місце в страховому рейтингу «ТОП- 25» , піднявшись на 2 позиції у порівнянні з минулим роком на ринку «добровільного страхування медичних витрат» за сумою страхових платежів.

Крім цих показників, за 2013 СК «Перша» домоглася приросту валових обсягів бізнесу, продовжувала оптимізувати рівень капіталізації і забезпечила істотний приріст ліквідних активів і ліквідності. Діяльність СК «Перша» за результатами 2013 року залишалася прибутковою. Перераховані фактори справили позитивний вплив на фінансову стійкість страховика і його кредитний рейтинг.