СК «Українська страхова група» підбила підсумки роботи за перший квартал 2014 року

За три місяці роботи СК «Українська страхова група» зібрала страхових платежів на суму 113,0 млн. грн., в тому числі з добровільних видів страхування – 103,5 млн. грн., з обов’язкових – 9,5 млн. грн. У порівнянні з показником минулого року за аналогічний період приріст зібраних платежів склав 8,2% (104,4 млн. грн.).

Станом на 31.03.2014 року статутний фонд Компанії складає 110,5 млн. грн., активи – 549,4 млн. грн., страхові резерви сформовані на рівні 324,2 млн. грн. Страхова компанія «Українська страхова група» формує страхові резерви дотримуючись міжнародних актуарних методик, що використовує всесвітньовідома Vienna Insurance Group (Австрія). При цьому страхові резерви покриваються високоліквідними активами, такими як короткострокові банківські вклади та поточними рахунками, відкритими в надійних банківських установах з найвищим рівнем платоспроможності. З 2012 року СК «УСГ» перейшла на міжнародні стандарти фінансової звітності (МСФЗ), таким чином, фінансова звітність Компанії відповідає всім вимогам МСФЗ та відображає достовірну картину фінансового стану Компанії.

Фактичний запас платоспроможності перевищує нормативний майже вдвічі, що дозволяє «Українській страховій групі» своєчасно та в повному обсязі виконувати зобов’язання перед клієнтами Компанії. Вже традиційно СК «УСГ» демонструє найвищий професіоналізм та показову ефективність роботи при врегулюванні страхових випадків. З початку року понад 24 000 клієнтів Компанії отримали страхові відшкодування на загальну суму 71, 6 млн. грн.