ПрАТ «СК «Ейгон Лайф Україна»: Збільшення власного капіталу на 50 млн. грн.

Власний капітал ПрАТ «СК «Ейгон Лайф Україна» буде збільшений на понад 50 млн. грн., як і було заплановано відповідно до стратегії міжнародної групи AEGON, спрямованої на довгострокову присутність на ринку України. У даний момент компанія проходить юридичний процес збільшення власного капіталу, завершення якого очікується до кінця ІІІ-го кварталу 2014 року.

Регулярне вливання грошових коштів у власний капітал ПрАТ «СК «Ейгон Лайф Україна» забезпечує надійність компанії в умовах нестійкої політичної та соціально-економічної ситуації. Фінансові ресурси власного капіталу будуть використані для підтримки постійного високого рівня ліквідності та фінансового розвитку ПрАТ «СК «Ейгон Лайф Україна».

Хайс Юкен, голова правління ПрАТ «СК «Ейгон Лайф Україна».

— Ми бачимо, що потенціал українського ринку страхування життя у довгостроковій перспективі залишився незмінним навіть у світлі недавніх подій. У зв’язку з чим лише зростає довіра наших клієнтів, які обрали правильну страхову компанію, щоб убезпечити власне фінансове майбутнє у такі мінливі та непередбачувані часи.