Страхова Компанія «Глобус» Vienna Insurance Group урочисто відсвяткувала своє 20-тиріччя

Цими травневими вихідними днями в мальовничому куточку Закарпаття, в прекрасному готельному комплексі, відбулось урочисте відзначення 20-тої річниці СК «Глобус» VIG.
На урочисту нараду було запрошено більше 100 представників СК «Глобус» VIG зі всієї України — кращі Топ-менеджери, Керівники Регіональних Підрозділів, фахівці з різних напрямків діяльності, Страхові Агенти Компанії, багаторічна плідна діяльність яких привнесла суттєвий позитивний вплив на розвиток та результати роботи СК «Глобус» VIG та привела її до успіху та заслуженої довіри з боку мільйонів Клієнтів.
Правління Компанії привітало та подякувало за багаторічну, високо ефективну та плідну роботу ВСІМ працівникам Компанії, як присутнім на урочистому заході, так і тим, які з об’єктивної причини чи напруженої соціально-політичної ситуації на сході країни,- не змогли прийняти безпосередню участь в урочистих заходах, а також,- всім,- більше 1700 працівникам Компанії, які в цей час продовжували виконувати свої професійні обов‘язки, надаючи страховий захист споживачам в усіх куточка України та побажало всім наступних успішних та здорових особистих та спільних Ювілеїв!
В ході урочистого заходу кращі та найуспішні працівники та колективи підрозділів Компанії були відзначені Почесними Грамотами, грошовими преміями та пам‘ятними цінними подарунками. Урочистий захід пройшов у відкритій, невимушеній та товариській святковій атмосфері, яка супроводжувалась вишуканою концертною програмою, виступами-привітаннями з боку його учасників. Всі присутні отримали неймовірний заряд позитивної енергії, позитиву єдності в ЕДИНІЙ УКРАЇНІ та КОМПАНІЇ та сповнені ентузіазму роз’їхались в регіони проживання та діяльності, упевнені в тому, що велика та дружня Сім’я — СК «Глобус» VIG й надалі буде досягати високих професійних успіхів, чим приносити радість від співпраці працівникам та споживачам, неухильно слідуючи своєму девізу «Ми обіцяємо тільки те, що можемо виконати!».