Понад 46 тис. грн. виплатила СК «ЮТІКО» за полісом ОСЦПВ

Аварія, внаслідок якої були пошкоджені дві автівки та травмовано пасажирку однієї з них, сталася на одному з найжвавіших проспектів столиці.
Запізнюючись на роботу, молода киянка вирішила зупинити машину. На її підняту руку одразу зреагував водій Peugeot 308, погодившись підвести дівчину в центр міста. Проте потрапити цього дня на роботу ані їй, ані йому так і не довелося.
На людному перехресті водій автівки занадто пізно побачив, що машини, які їхали попереду, почали повільно зупинятися, пропускаючи пішоходів на нерегульованому переході. Чоловік різко вдарив по гальмах, проте слизька дорога та дощ завадили маневру — автомобіль відкинуло на смугу зустрічного руху і він скоїв зіткнення з Peugeot 206. В результаті ДТП в обох автомобілів було пошкоджено передню частину кузова. Виконуючи свої зобов’язання перед клієнтом за полісом обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласника, страхова компанія «ЮТІКО» виплатила потерпілому власнику Peugeot 206 страхове відшкодування в розмірі 34628 грн.
Проте внаслідок зіткнення постраждали не лише транспортні засоби – дівчина, що їхала на передньому пасажирському сидінні Peugeot 308, зазнала травм, зокрема, отримала закриту черепно-мозкову траву та струс мозку. Крім того, з часом в неї з’явилися проблеми з зором, що також стали слідством аварії. Страхова компанія «ЮТІКО» в повному обсязі оплатила медичні послуги, що були надані дівчині в процесі лікування, а також ліки, що були призначеній їй. Загалом потерпілій було перераховано 11810 грн.