СК «Універсальна» забезпечила допомогу українському туристу на суму більше 113 тис.грн.

Страхова компанія «Універсальна» виконала свої зобов’язання перед клієнтом за договором комплексного страхування подорожуючих за кордоном, забезпечивши медичну допомогу українському туристу на суму 113 561,51 грн.

Під час подорожі до Єгипту клієнт, який був застрахований в компанії по програмі «Турист», каретою «швидкої допомоги» був доставлений до лікарні зі скаргами на підвищений артеріальний тиск. Після проведення медичних досліджень було діагностовано гіпертонічний крововилив у мозок (інсульт). Медиками було прийняте рішення про оперативну операцію – трепанацію черепа. Страхова компанія взяла на себе всі медичні витрати, в тому числі, оплату операції клієнту, перебування в палаті інтенсивної терапії впродовж декількох днів та лікування. Після виписки, «Універсальна» забезпечила транспортування клієнта в Україну у супроводі лікаря-реаніматолога.  

Загалом за І півріччя компанія здійснила 1 907 695,51 грн. виплат по договорам страхування подорожуючих за кордоном, 999 846,43 по особистому страхуванню та 5 513 128,82 грн. за договорами добровільного медичного страхування.