СК «Універсальна» — автостраховик 2014 року

СК «Універсальну» визнано переможцем в номінації «Автостраховик 2014» ІV Всеукраїнського конкурсу «Лідер в сфері автокредитування, автострахування та супутніх послуг — 2014» за версією журналу «Банкір».

Днями в готелі «Radisson Blu» у Києві відбулась церемонія нагородження переможців IV Всеукраїнського конкурсу «Лідер в сфері автокредитування, автострахування та супутніх послуг — 2014». Нагадаємо, що в минулому році «Універсальна» отримала перемогу у номінації «Лідер надійності для автодилерів та їх клієнтів». Критерієм відбору компаній цього року слугували, за словами організаторів, якісні показники компаній: рівень прозорості, надійності, довіри, ділової репутації, ефективності менеджменту та дотримання норм бізнес-етики у відповідності до європейських стандартів.

«Секрет простий – розуміти клієнта, — пояснює Сергій Паламарчук, директор Департаменту андерайтингу та методології, — Ми не маємо права лишати його один на один із тимчасовими неприємностями, пов’язаними з пригодою. Крім прописаних в умовах договору послуг, ми надаємо клієнту гарантію цілодобової підтримки в разі страхового випадку через контакт-центр «Універсальної» та через власну мережу аварійних комісарів на території України, а це — 100% обласних центрів. Оперативність вирішення проблеми та високий рівень обслуговування – гарантія довіри до нашої компанії».