Страхова компанія «ОМЕГА» провела семінар керівників регіональних підрозділів у м. Кам’янець – Подільський.

АСК «ОМЕГА» з 08 по 10 серпня 2014 провела в м. Кам’янець — Подільський триденний семінар керівників регіональних підрозділів Компанії.
 
В ході семінару були підведені підсумки роботи Компанії за перше півріччя 2014 року. Спільно з менеджментом Компанії керівники регіональних підрозділів АСК «ОМЕГА» обговорили основні напрямки розвитку регіональної мережі на друге півріччя, розглянули проблеми, які виникають в роботі підрозділів, визначили шляхи їх вирішення.
Крім того, відбулося нагородження керівників регіональних підрозділів, що продемонстрували найвищі результати зі збору страхових премій у першому півріччі. Переможцями були названі Придніпровська дирекція, Харківське управління, Центральна регіональна дирекція. За свої досягнення керівники цих підрозділів були відзначені почесними грамотами.
Також в програмі семінару були передбачені екскурсії по історичних та пам’ятних місцях міста, в Кам’янець — Подільську і Хотинську фортеці.

«Вже сьомий рік ми організовуємо семінари керівників регіональних підрозділів у різних містах України. Це дає можливість не тільки ознайомитися з визначними пам’ятками нашої країни, а й зміцнити командний дух співробітників Компанії», — зазначив в.о. Президента АСК «ОМЕГА» Павло Карагаєв.