СК «ПРОВІДНА» запустила сервіс продажів по страхуванню подорожуючих за допомогою системи Virtu Front Office System

Вірту Сістемз і ПРОВІДНА запустили сервіс продажів зі страхування подорожуючих. Оптимальний функціонал фронт-офісного рішення Virtu Front Office System дозволив автоматизувати процес обслуговування клієнтів, скоротивши, таким чином, час на обслуговування.

Сервіс дозволяє в автоматичному режимі проводити оформлення та друк полісів, онлайн формування звітів, а також дає можливість інтеграції з системою бек-офісу та сайтами партнерів.

 «В результаті впровадження web-сервісу, ми отримали надійний і ефективний інструмент для продажу полісів клієнтам, які планують поїздку за кордон. Тепер ми завжди можемо бути впевнені в коректності розрахунків, т.я. людський фактор практично виключений. Найближчим часом ми плануємо налаштування нових страхових продуктів. Також ми починаємо думати про подальшу плідну співпрацю, яка допоможе впровадити нові програмні рішення і пропонувати нашим клієнтам ще більш зручний процес обслуговування, економлячи при цьому час на перебування в офісі», — прокоментувала Нечитайло Рита, начальник управління по роботі з туристичними організаціями СК« ПРОВІДНА».