АСК «ОМЕГА» уклала договір добровільного медичного страхування з Єристівським гірничо-збагачувальним комбінатом

Акціонерна страхова компанія «ОМЕГА» переуклала договір добровільного медичного страхування (безперервного страхування здоров’я) з ТОВ «Єристівський гірничо —збагачувальний комбінат».

В результаті близько 1500 співробітників підприємства отримали страховий захист. Страхова сума за договором склала більше 22 млн. гривень.

«Шостий рік поспіль керівництво та співробітники підприємства при виборі страховика віддають перевагу АСК «ОМЕГА». Аналіз показав, що за час співпраці з Єристівським ГЗК управлінням медичного страхування врегульовано більше 10 тис. страхових подій, тільки в 2013-2014гг — близько 2 тис .. Ефективна система супроводу, максимальна наближеність медичної допомоги до застрахованих привели до зменшення захворюваності співробітників. Так, кількість виданих лікарняних листів в 2013 — 2014 році в порівнянні з попереднім періодом зменшилася на 13%, що позитивно позначається на виробничому процесі», прокоментував начальник управління медичного страхування Дощинський Віктор Олексійович.

Відзначимо, що в новому Договорі значно розширена Програма з надання амбулаторнополіклінічної допомоги, особливо на забезпечення лікарськими препаратами та предметами медичного призначення, що дозволить безоплатно отримувати медичну допомогу і лікарські препарати практично при всіх гострих і загостреннях хронічних захворювань в повному обсязі.

Для надання медичної допомоги залучаються як державні лікувальнопрофілактичні установи, так і приватні клініки.

Територія дії Договору — Україна.