Згідно з даними журналу «Insurance TOP» СК «Перша» зберігла свої позиції

2014 рік показав істотний спад загальної ділової активності та економіки в цілому, але Страхова компанія «Перша» доклала максимум зусиль для збереження темпів і результатів трудової діяльності. Був складений жорсткий план, розписаний план заходів. Початок року традиційно не відрізнялося активністю, але поступово темпи вирівнялися і компанія досягла поставлених цілей. Так, за результатами 6 місяців 2014 року, згідно з даними журналу «Insurance TOP» СК «Перша» посіла:

• 1-е місце в страховому рейтингу «ТОП- 45» на ринку добровільного страхування цивільної відповідальності власників наземного транспорту» за сумою страхових платежів;
• 2 — е місце в страховому рейтингу «ТОП- 9» на ринку страхування «Зелена карта» за сумою страхових платежів;

6-е місце в страховому рейтингу «ТОП-50» на ринку добровільного страхування вантажів та багажу;

• 6 — е місце в страховому рейтингу «ТОП- 25» на ринку добровільного страхування медичних витрат» за сумою страхових платежів.
Крім цих показників, за 6 місяців 2014 СК «Перша» домоглася приросту валових обсягів бізнесу, продовжувала оптимізувати рівень капіталізації і забезпечила істотний приріст ліквідних активів і ліквідності . Діяльність СК «Перша» за результатами 6 місяців 2014 року залишалася прибутковою. Перераховані фактори справили позитивний вплив на фінансову стійкість страховика і його кредитний рейтинг.