24 вересня 2014 СК «ВіДі-Страхування» святкує свій день народження!

За 7 років своєї діяльності СК «ВіДі-Страхування» міцно закріпила за собою репутацію надійного страховика на українському ринку, стабільно демонструючи високий рівень платоспроможності компанії та врегулювання страхових випадків на користь Клієнта.

Згідно з авторитетним рейтингом страховиків України Insurance Top, за результатами 1-го півріччя 2014 р. компанія піднялася на 2 позиції в рейтингу страхових компаній на ринку КАСКО і зайняла 18-е місце з обсягом зібраних страхових премій у розмірі 23,1 млн грн. Для порівняння, за підсумками 1-го півріччя 2013 «ВіДі-Страхування» займала в цьому рейтингу 20-е місце.

Серед ключових переваг діяльності компанії варто виділити прозорі та зрозумілі умови договору страхування, індивідуальний підхід, оперативне врегулювання страхових випадків і можливість ремонту застрахованих автомобілів в стислі терміни завдяки партнерській співпраці з офіційними СТО дилерських центрів Міста Автомобілів «ВіДі АвтоСіті».

54, 6 млн грн валових страхових премій зібрано в 2013 році, виплачено — 24,2 млн грн страхових відшкодувань;

23,1 млн грн валових страхових премій зібрано за 1-е півріччя 2014 р виплачено — 12,7 млн грн страхових відшкодувань;

97% Клієнтів рекомендують «ВіДі-Страхування» своїм друзям і знайомим;

компанія стабільно входить в 5-ку лідерів страхових компаній на ринку КАСКО Києва та Київської області та в ТОП-20 страхових компаній на українському ринку КАСКО згідно з рейтингом страхових компаній Insurance TOP.

Юлія Кугаєвська, директор «ВіДі-Страхування»: «Ми постійно удосконалюємо комунікації з клієнтами в процесі обслуговування та врегулювання страхових випадків, прагнемо максимально задовольнити їхні потреби та побажання, ведемо з ними відкритий діалог. Спільно з нашими партнерами – офіційними автомобільними дилерськими центрами «ВіДі АвтоСіті» (17 автоцентрів в Київському та Одеському регіонах) – у новому році ми будемо продовжувати пропонувати нашим клієнтам нові комплексні послуги зі страхування автомобілів з високим рівнем сервісу».