СК «Універсальна» забезпечила допомогу українській туристці в Туреччині

Страхова компанія «Універсальна» виконала свої зобов’язання перед клієнтом за договором комплексного страхування подорожуючих за кордоном, забезпечивши медичну допомогу українській туристці на суму 65 198,99 грн.

На відпочинку в Туреччині під час купання в морі з дитиною, відпочивальницю, яка була застрахована по програмі «Турист», накрило великою хвилею. Намагаючись утримати дитину на руках, жінка невдало впала на праву руку. Постраждалій була викликана швидка допомога і негайно госпіталізовано. В клініці був встановлений діагноз «закритий перелом правої плечової кістки, вивих плечового суглоба». Відповідно, була виконана стабілізація плечового суглоба і відкрита репозиція плечової кістки за допомогою анатомічної фіксації пластини.

Страхова компанія взяла на себе всі медичні витрати, зокрема виклик та надання першої медичної допомоги, всі необхідні дослідження, проведення операції та госпіталізацію. По завершенню лікування застрахована була виписана з клініки і повернулася додому разом з сім’єю.