Нацкомфінпослуг поновила дію ліцензій СГ «ТАС»

Станом на 16 жовтня 2014 р. Страхова група «ТАС» усунула всі обґрунтовані порушення, які стали причиною призупинення трьох ліцензій на страхову діяльність.
Нагадаємо, 15 жовтня поточного року вступило в дію розпорядження Нацкомфінпослуг щодо призупинення дії ліцензій СГ «ТАС». Проте, 16 жовтня, після того як СГ «ТАС» були усунуті порушення, Нацкомфінпослуг поновила дію цих ліцензій. Таким чином Регулятор підтвердив, що на поточний момент не має до Компанії претензій.
На сьогоднішній день СГ «ТАС» є платоспроможною та працює у звичайному режимі, пропонуючи клієнтам понад 80 страхових продуктів з різних видів добровільного та обов’язкового страхування.
«Компанія цінує той факт, що Регулятор, розуміючи нашу відповідальність як національного лідера страхового ринку України перед клієнтами, оперативно розглянув наше прохання про поновлення дії ліцензій», — констатує Ірина Кульгінська, заступник Голови Правління з фінансів СГ «ТАС».
Зі свого боку хочемо зазначити, що СГ «ТАС» сумлінно виконує свої зобов’язання та гарантує це в подальшому, як і протягом 16 років своєї успішної діяльності.