«Універсальна» забезпечила термінову операцію туристки на суму понад 126 тис. грн

Страхова компанія «Універсальна» виконала свої зобов’язання перед клієнтом за договором комплексного страхування подорожуючих за кордоном, забезпечивши медичну допомогу українській туристці на суму 126 442,11 грн.

Під час відпочинку в Туреччині туристка випадково перечепилась, впала на тротуарі та відчула гострий біль у лівому зап’ясті. Після проведеного рентгенологічного дослідження та огляду фахівцем, був діагностований уламковий внутрішньо суглобний мультифрагментарний перелом лівої променевої кістки зі зміщенням. Медиками було прийнято рішення про проведення закритої редукції кістки, що не принесло очікуваних результатів. Лікарем було рекомендовано проведення відкритої редукції для фіксації уламків кістки. Операція пройшла успішно і наступного дня застрахована була виписана з лікарні з рекомендаціями з приводу подальшої реабілітації.

Страхова компанія взяла на себе всі медичні витрати, зокрема всі необхідні дослідження, закриту та відкриту репозицію, госпіталізацію і контрольний візит до лікаря перед поверненням в Україну.