У жовтні поточного року управлінням врегулювання збитків з особового страхування СТ «Іллічівське» складено 51 страховий акт на суму понад 160 тис. грн.

Лише за договорами страхування подорожуючих за кордоном та медичних витрат за заявами страхувальників (застрахованих) управлінням врегулювання збитків з особового страхування Страхового товариства «Іллічівське» у жовтні 2014 року оформлено 42 страхових акти на суму 150 460 гривень.

За 10 місяців поточного року за даним видом страхування складено загалом 398 страхових актів на суму понад 854 898 гривень.

За договорами страхування від нещасного випадку, здоров’я на випадок хвороби та комплексними договорами особового страхування у жовтні поточного року до Страхового товариства «Іллічівське» із заявами про настання страхового випадку звернулося дев’ятеро застрахованих. За цими заявами управлінням врегулювання збитків з особового страхування складено дев’ять страхових актів на суму 9 742 гривень.

Загалом за 10 місяців 2014 року сформовано 79 страхових актів на суму майже 1 094 680 гривень.

З великих виплат за договорами особового страхування у жовтні цього року слід відзначити виплату страхового відшкодування застрахованій особі Людмилі М. У березні 2014 року під час перебування у Швейцарії її було терміново госпіталізовано до тамтешнього госпіталю для лікування з приводу шлунково-кишкової кровотечі. Сума виплати становить 84 120 гривень.