Фінансова підтримка родини у розмірі 62 000 дол. США

Наше життя, на превеликий жаль, — це не завжди веселі свята та надокучливі будні. Іноді доля нам приносить тривожні новини та невтішне горе. І в даному випадку головне – знайти в собі сили і підтримку близьких аби продовжувати жити далі.

Страшну втрату пережила одна українська родина, коли на 51 році обірвалося життя ще доволі молодої жінки внаслідок ДТП.

За три роки до цього жінка стала Клієнткою Страхової компанії «ТАС» та убезпечила своє життя за програмою страхування «ТАС-Лайф» строком на 20 років. Щорічний страховий внесок складав 1 000 дол. США.

На момент страхового випадку за Договором страхування було сплачено 3 000 дол. США. Страховий випадок стався в «неоплачений» термін, але протягом пільгового періоду, коли у Страхувальника є можливість здійснити сплату страхового внеску зі збереженням всіх діючих умов страхування.

Страхова компанія «ТАС» в найкоротші строки провела розслідування страхового випадку, і в результаті було прийнято рішення про здійснення страхової виплати. Умовами програми страхування життя «ТАС-Лайф» передбачена потрійна страхова виплата внаслідок летального випадку в результаті ДТП, тому сім’я Застрахованої особи отримала страхову виплату у розмірі близько 62 000 дол. США.

Коли з життя йде людина – це справжня трагедія для її рідних, а коли це стається несподівано – це подвійний удар. Тому завдяки професіоналізму співробітників СК «ТАС» родина Клієнтки змогла отримати вагому фінансову допомогу, яка, хоч і не замінила людину, але стала важливим підґрунтям для їх підтримки.