ПРОВІДНА вручила автомобіль переможцю акції «Авто від ПРОВІДНОЇ»

Мешканець Дніпропетровська Денис Калашніков, який виграв автомобіль ЗАЗ SENS в акції «Авто від ПРОВІДНОЇ», поїхав на ньому з Києва додому.

Сертифікат на автомобіль та ключі переможцю вручив голова правління СК «ПРОВІДНА» Дмитро Мельник у вівторок в головному офісі компанії. Він пояснив, як проводився розіграш, а переможець розповів, що поліс «автоцивілки» в ПРОВІДНІЙ оформляє протягом останніх 5 років за порадою знайомих.

«У той день я страхував мотоцикл і кілька автомобілів свій, брата та дружини, а виграшним виявився поліс «автоцивілки» саме на мій універсал він зручний і просто необхідний для невеличкого родинного бізнесу», пригадує Денис.

У відповідь керівник ПРОВІДНОЇ побажав переможцю успіхів у розвитку власної справи і привітав зі святами, що наближаються. «Звісно, у ДТП краще не потрапляти взагалі, навіть маючи страховий поліс КАСКО чи «автоцивілки». А якщо прикрість таки станеться, то ви вже маєте надійного партнера, який покриє збитки на ремонт і відновлення авто», зазначив Дмитро Мельник.

Після цього переможець разом з представниками ПРОВІДНОЇ поїхали в автосалон, щоб оформити необхідний пакет документів і забрати автомобіль. ЗАЗ SENS як головний приз був обраний з урахуванням підтримки вітчизняного виробника. Вся процедура оформлення тривала близько півгодини, а потім Денис за кермом виграного авто вирушив у Дніпропетровськ.

«Про виграш вже дізналися багато моїх знайомих, діти чекають, коли батько повернеться з машиною, всім цікаво. Ми вже родиною вирішили, що на цьому авто буде їздити мій брат», поділився планами переможець.

Нагадаємо, 1 грудня СК «ПРОВІДНА» провела розіграш спеціальних та головного призів серед учасників акції «Авто від ПРОВІДНОЇ». Шляхом таємного жеребкування були визначені переможці акції: 300 осіб (по 12 на кожну область), які отримають телевізори, смартфони, відео-реєстратори та GPS-навігатори, та власник головного призу — автомобіля.

Загалом в акції «Авто від ПРОВІДНОЇ» взяли участь майже 180 тис. українців. Усі вони придбали в СК «ПРОВІДНА» поліс «автоцивілки» строком на 1 рік у період з 1 лютого по 20 травня 2014 року.