ПРОВІДНА збільшила статутний капітал

Акціонери СК «ПРОВІДНА» на своїх зборах 19 грудня прийняли рішення про збільшення статутного капіталу компанії. Статутний капітал був збільшений за рахунок коштів, внесених консорціумом західноєвропейських інвесторів під час викупу акцій додаткової емісії. Збори акціонерів затвердили відповідні зміни в статутних документах компанії. Зміни в устав зареєстровані в установленому законом порядку.

Підсумковий обсяг додаткової емісії і відповідно загальна сума грошових коштів, які наразі інвестували в компанію нові інвестори, безпосередньо відображають позитивну динаміку поточних фінансових показників роботи ПРОВІДНОЇ за підсумками 2014 року. Завершення операції з придбання консорціумом 100% акцій компанії планується здійснити в 2015 році.

«На сьогоднішній день ПРОВІДНА за оцінками аналітиків підтримує фактичну ринкову частку на українському ринку на рівні 6-8% і демонструє стабільний результат: високий рівень виплат клієнтам і здатність генерувати прибуток у складний економічний період. Ці показники відповідають тим очікуванням, які прогнозували інвестори, відкриваючи оформлення угоди з придбання акцій ПРОВІДНОЇ, більше того — навіть дещо перевершили їх», — поділився висновками голова наглядової ради СК «ПРОВІДНА» Віллем Якоб Вестерлакен.