«ТАС-Талісман» як символ збереженого життя

З найдавніших часів люди вірили, що певні символи й знаки здатні впливати на життя людини і на її навколишній світ. Це було своєрідним талісманом, що володів силою, яка захищала людину від усього злого й лихого.

Символічну назву має одна з програм страхування життя — «ТАС-Талісман», яка убезпечує життя та здоров’я Клієнтів у разі настання нещасного випадку, та є дуже популярною серед людей з активним способом життя.

В серпні 2013 року 26-річний чоловік заключив таку програму строком страхування на 1 рік, навіть не здогадуючись, що йому так швидко знадобиться допомога Страхової компанії «ТАС».

Вже у вересні цього ж року з чоловіком сталася біда – на нього напали невідомі люди та жорстоко побили. В результаті цього випадку він був доставлений швидкою медичною допомогою до стаціонару, де місяць знаходився на лікуванні. Діагноз – «Відкрита черепно-мозкова травма. забій головного мозку, судбуральний крововилив, пневмоцефалія. Перелом лівої скроневої кістки». Хворому була проведена операція з видалення внутрішньочерепної гематоми. Після виписки з лікарні чоловік продовжив лікування в поліклініці.

В січні 2014 року у зв’язку зі стійкими наслідками перенесеної черепно-мозкової травми йому була встановлена 2 група інвалідності.

Страхова компанія «ТАС» повністю покрила витрати чоловіка на його лікування, а також здійснила виплату у зв’язку зі встановленням інвалідності в результаті нещасного випадку. Загальний розмір страхової виплати склав більше 90 000 грн, при тому що Застрахована особа сплатила одноразово страховий внесок у розмірі 900 грн. Своєчасна фінансова підтримка СК «ТАС» допомогла сім’ї Застрахованої особи вчасно забезпечити його достойне лікування і тим самим зберегла молодій людині життя.

Цей випадок красномовно свідчить про те, що ніхто ніколи не знає, що з нами може трапитися. А завчасно потурбуватися про своє життя може кожен.