ПРОВІДНА нагородила студентів-страховиків

26 грудня в головному офісі СК «ПРОВІДНА» пройшла зустріч керівництва Компанії зі студентами-страховиками, які приймали участь у ІІ Міжнародній студентській олімпіаді зі страхування і управління ризиками. Також на зустрічі був присутній доцент кафедри фінансів Київського національного торговельно-економічного університету Віктор Тринчук.

Приємно відзначити, що всі студенти учасники зустрічі стали переможцями в різних номінаціях змагань.

Студенти поділилися своїми враженнями від минулої олімпіади та подальшими планами щодо професійного розвитку. Голова Правління СК «ПРОВІДНА» Дмитро Мельник запропонував студентам пройти стажування в Компанії. Для Дар’ї Жук, яка зайняла 1-е місце в індивідуальній першості на олімпіаді, вона почнеться вже в січні 2015 року.

Також були обговорені можливі формати подальшого співробітництва між СК «ПРОВІДНА» та профільними вузами і позначена дата наступної, більш широкої зустрічі.

На закінчення зустрічі Голова Правління СК «ПРОВІДНА» вручив учасникам олімпіади грамоти та новорічні подарунки. У свою чергу гості передали СК «ПРОВІДНА» подяку від Нацкомфінпослуг за партнерську підтримку в організації та проведенні Міжнародної студентської олімпіади та за вагомий внесок у розвиток страхової культури молоді.

Нагадаємо, що СК «ПРОВІДНА» виступила партнером ІІ Міжнародної студентської олімпіади зі страхування і управління ризиками, яка відбулася у листопаді на базі Міжнародного університету «МИТСО» (Білорусь, м. Мінськ). У ній взяли участь 17 команд вищих навчальних закладів України, Білорусі та Росії.