«УНІКА» відкрила Генеральне представництво в Києві

• З 2012 року UNIQA успішно розвиває франчайзингову мережу Генеральних представництв на страховому ринку України

• Дотримуючись стратегії розвитку продажів, Страхова компанія «УНІКА» відкрила Генеральне представництво в місті Києві

У грудні 2014 року розпочало роботу нове Генеральне представництво Страхової компанії «УНІКА» в Києві. Очолив представництво Дмитро Дарков, який має 12-річний успішний досвід роботи в сфері страхування.

За неповний місяць роботи нове Генеральне представництво зібрало понад 1 млн. грн. страхових премій.

Нове Генеральне представництво «УНІКА», що працює за принципом франчайзингу, є 4-м за рахунком в Києві, і 20-м в Україні. Спочатку, Генеральні представництва «УНІКА» були одним з напрямків розвитку регіональної мережі компанії. На сьогодні мережа Генеральних представництв є повністю самостійним і успішним каналом продажів.

Генеральні представництва UNIQA Insurance Group більше 14-років успішно працюють у країнах Центральної та Східної Європи, де зарекомендували себе в якості ефективного інструменту розвитку страхового бізнесу і дозволяють партнеру, який працює за франшизою однієї з найбільших страхових груп Європи, зменшити власні ризики і оптимально розрахувати свої капіталовкладення. Реалізацію проекту зі створення Генеральних представництв в Україні UNIQA розпочала в 2012 році.

Директор Генерального представництва UNIQA Дмитро Дарков: «При виборі страхової компанії, в якій хотілося б працювати, вирішальним фактором стала можливість пропонувати своїм клієнтам сервіс і якість такої надійної міжнародної страхової групи як UNIQA».

Генеральне Представництво Страхової компанії «УНІКА» пропонує всі види ризикового страхування і страхування життя.