Підсумки року в СГ «ТАС» — новий рекорд в 426,07 млн. гривень страхових премій за 2014 рік

Страхова група «ТАС» зібрала 426,07 млн. гривень страхових премій за підсумками 2014 року, що на 7,5% більше, ніж за 2013 рік. Сума страхових виплат за 12 місяців 2014 року становить 176,62 млн. гривень, що на 1% більше, ніж за 2013 рік.

«Це наш черговий новий рекорд по об’єму зібраних за рік страхових премій, — прокоментував Павло Царук, Голова Правління СГ «ТАС», — Важливо відзначити, що реальний ріст премій СГ «ТАС» до 2013 року склав більше 20% з урахуванням виходу компанії із Криму, частково Луганської та Донецької областей, що підпадають під зону АТО. Ми з нетерпінням чекаємо підведення підсумків року страхового ринку в цілому, але навіть за результатами 9-ти місяців минулого року видно, що лише у кількох страховиків із ТОП-20 спостерігається невеликий приріст у преміях. У СГ «ТАС» такий стабільний щорічний ріст пояснюється тими важливими та сміливими діями, які ми робимо кожного року, а також натхненням і впевненістю в успіху всієї нашої команди.

Страхова група «ТАС» — компанія, які «виходить за рамки» стандартних пропозицій і рішень. Так, в період нестабільності валютних курсів СГ «ТАС» запропонувала своїм клієнтам по ОСЦПВ додатковий захист, по суті, забезпечивши своїх клієнтів валютним еквівалентом страхового захисту, в той час, як на законодавчому півні тарифи на ОСЦПВ залишалися без змін і без прив’язки до курсу валют. Антиінфляційну або валютну Автоцивілку від СГ «ТАС» придбало 50% клієнтів компанії. До того ж наші клієнти отримують так звану «Сервісну картку», — це, по суті, персональний асистент, доступний 24 годину на добу, який допоможе клієнту організувати юридичну, медичну або технічну допомогу при непередбачених обставинах на дорогах.

Компанія вводить на ринок стандарти комплексного обслуговування клієнта. Тільки за минулий рік СГ «ТАС» розробила і вивела дві унікальні й універсальні пакетні страхові пропозиції: з комплексного захисту автомобілістів — «Повний автозахист» і щодо захисту майна — «Повний житлозахист» і вперше за свою історію реалізувала масштабовану технологію їх ефективного виведення на ринок. Уже за підсумками грудня місяця 2014 року показник крос-продажів по «Повному автозахисту» склав 10%, а це означає, що кожний 10 власник полісу ОСЦПВ від СГ ТАС» також придбав додатковий страховий захист «Повний автозахист» і/чи «Повний житлозахист».

«Ми розуміємо, що клієнтів уже цікавить не тільки надійність страхової компанії, але вони також шукають комплексний захист, зручність її придбання, високий рівень обслуговування, додаткові сервіси, чому ми і присвятили 2014 страховий рік, — додав Павло Царук, — в поточному році ми не маємо наміру зупинятися на досягнутому, в наших планах — нові комплексні продукти у сфері захисту здоров’я, подальше розширення сервісів для наших клієнтів, розвиток нових каналів продажів, але головне, робота з «внутрішнім клієнтом», нашими продавцями і агентами, оскільки саме вони несуть нашу філософію і продукти на ринок, саме вони передають наші сервіси клієнтам».