ПРОВІДНА застрахувала співробітників АТ «ОТП Банк»

СК «ПРОВІДНА» уклала з АТ «ОТП Банк» договір добровільного комплексного страхування, медичне страхування, страхування від нещасних випадків та страхування медичних витрат подорожуючих за межами України.

Даним Договором застраховані 965 працівників банку і членів їх сімей.

Загальна страхова сума за договором страхування становить близько 554 875 000,00 грн.

За умовами договору СК «ПРОВІДНА» бере на себе зобов’язання організовувати отримання застрахованим співробітникам Банку консультативно-діагностичної, лікувально-оперативної медичної допомоги та інших медичних послуг в рамках передбаченої Договором Програми страхування (при розладі стану здоров’я, пов’язаним з гострим захворюванням, загостренням хронічного захворювання та нещасним випадком, що виникли в період дії Договору), а також отримання інших послуг і товарів медичного призначення на умовах, передбачених класом і Програмою страхування.

Керівництво АТ «ОТП Банк» після п’ятирічної перерви знову довірила страхування здоров’я своїх співробітників СК «ПРОВІДНА», вибравши компанію для надання страхових послуг на підставі проведеного тендеру.

Нагадаємо, що за підсумками першого півріччя 2014 року, ПРОВІДНА посіла перше місце на класичному ринку страхування за сумою залучених страхових платежів і сумою виплаченого страхового відшкодування в страховому рейтингу «ТОП-50 на ринку ДМС», складеному журналом «Insurance TOP». Клієнтами ПРОВІДНОЇ за договорами ДМС є понад 520 українських і міжнародних компаній. Загальна кількість застрахованих фізичних осіб досягає 70 000 чоловік.