Лідеру добровільного медичного страхування СК «НАФТАГАЗСТРАХ» виповнилося 20 років

Страхова компанія «НАФТАГАЗСТРАХ» 10 лютого відзначає 20 років роботи на вітчизняному ринку. За роки діяльності СК «НАФТАГАЗСТРАХ» стала лідером ринку добровільного медичного страхування (ДМС) як за кількістю застрахованих осіб, так і за зібраними преміями. Механізм ДМС, розроблений Компанією, був відзначений на парламентських слуханнях і рекомендований при реформуванні системи охорони здоров’я та впровадженні обов’язкового медичного страхування.

За версією журналу «Insurance TOP» страхова компанія «НАФТАГАЗСТРАХ» є Лідером класу «Медичне страхування» Національної премії Insurance TOP та Національного Клубу страхової виплати.

«Наша компанія спеціалізується на добровільному медичному страхуванні, а це непростий сегмент страхового бізнесу, і не кожному під силу. Потрібні професіонали, сучасні технології. Ми пропрацювали на страховому ринку 20 років і надалі твердо маємо намір не просто примножити існуючі фінансові показники, але і якісно поліпшити і прискорити процес обслуговування наших застрахованих — зазначив Антон Кіяшко, генеральний директор СК «НАФТАГАЗСТРАХ», — а також висловлюємо щиру подяку нашим клієнтам і партнерам за плідну співпрацю весь цей час. Саме ви спонукаєте нас розвиватися і ставати ще краще».

За попередніми даними за 2014 рік Компанією зібрано понад 330 млн. грн. страхових премій, і врегульовано більше 150 тис. страхових випадків на загальну суму понад 195 млн. грн. Основна частина страхових виплат припадає на добровільне медичне страхування.