Тенденції розвитку страхового ринку України в 2015 році. «Корпоративний» прорив СК ВУСО

3 березня 2015 в конференц-залі готелю Hilton відбулася бізнес-зустріч на тему «Тенденції розвитку страхового ринку України в 2015 році». Захід було організовано страховою компанією «ВУСО» спільно з редакцією журналів «Страхова справа» і «Insurance TOP». У ході зустрічі топ-менеджери страхової компанії «ВУСО» представили своє бачення розвитку ринку страхових послуг в 2015 році, важливу роль в якому, на їхню думку, будуть грати великі корпоративні посередники.

Учасники бізнес-зустрічі обговорили тенденції та актуальні напрямки страхового ринку. Керівники «ВУСО» підкреслили, що в 2015 році буде зроблено акцент на розвиток корпоративних продажів спільно з провідними страховими посередниками України. В рамках дискусії було виділено, що один з найактуальніших напрямків зараз — це добровільне медичне страхування.

За словами Голови правління СК «ВУСО» Олени Мітроніной, компанія планує активно розвивати нові канали продажів, інноваційні продукти; упор буде зроблено на онлайн-сервіси. Компанія планує інвестувати в нові технології та залучення досвідчених команд.

З вітальним словом виступив Голова наглядової ради «ВУСО» Олександр Шойхеденко. Він зазначив, що, незважаючи ні на що, компанія планує рухатися тільки вперед.

В рамках багатосторонньої бізнес-зустрічі з доповіддю на тему «Шляхи реформування страхового ринку України в умовах ідеального шторму» виступив член Нацкомфінпослуг України Олександр Залєтов.

У виступі було зазначено, що на страховий ринок значно вплинули зовнішні і внутрішні чинники. Через вплив цих факторів ринок переживає не найкращі часи. Однак, динамічний розвиток страхового ринку — запорука економічної безпеки та добробуту України. Уже сьогодні розробляється стратегія реформування ринків небанківських фінансових послуг країни на 2015-2020 роки.

По завершенні заходу відбувся обід з партнерами, де гості змогли у невимушеній обстановці обговорити розвиток страхового ринку і процеси його реорганізації.