СК «Альфа Страхування» (Україна) озвучила плани розвитку на 2015 рік

З метою розвитку бізнесу Компанії в Україні та відповідності нормативним показникам, встановлених Регулятором, Акціонери СК «Альфа Страхування» в 2014 році прийняли рішення щодо збільшення власного капіталу Компанії шляхом проведення додаткової емісії. Завдяки чому в 4 кварталі 2014 року капітал СК «Альфа Страхування» було збільшено додатково на 90 млн. грн. У 2015 році Компанія очікує отримати підтримку акціонерів у розмірі ще 60 млн. грн.

«Ми постійно відстежуємо зміни у поведінці клієнта та страхового ринку в цілому. Незважаючи на те, що фінансові доходи підприємств і населення в цілому зменшилися, потреба в якісному захисті як і раніше зберігається. І це є для нас ключовим фактором для розвитку та формування стратегічних цілей на майбутнє.

Завдяки такій участі Акціонерів, ми плануємо продовжувати розробку актуальних програм і сервісів для роздрібних і корпоративних клієнтів, впроваджувати інноваційні технологічні проекти з партнерами, а також освоювати принципово нові ніші та сегменти», — прокоментував плани роботи Компанії Голова Правління Яцек Мейзнер.

У листопаді 2014 року Компанії підвищено рейтинг фінансової стійкості до рівня uaAA + (дуже висока фінансова стійкість) за національною рейтинговою шкалою (РА «Стандарт-Рейтинг»).

Статутний капітал СК «Альфа Страхування» (Україна) станом на 31.12.14 становить 101,98 млн.грн.