Страхова компанія «ТАС» — партнер, вартий довіри

Актуальність та необхідність страхування життя набирає все більших обертів з кожним роком, а особливо зараз. В складних економічних умовах кожен шукає найоптимальніші шляхи збереження своїх коштів в довгостроковій перспективі і поряд з тим одночасно захист своєї родини в непередбачуваних ситуаціях. Саме в такому тандемі найбільш привабливим є накопичувальне страхування життя.

Вже 5 років поспіль Страхова компанія «ТАС» успішно здійснює страхові виплати з накопичення коштів на життєві цілі своїх Клієнтів. А за 15 років своєї діяльності Страхова компанія виплатила своїм Клієнтам понад 120 млн грн за різними страховими випадками, 70% з яких – це виплати Клієнтам, які дочекалися завершення дії своїх Договорів страхування.

Молода жителька м. Коростеня Житомирської області ще в 2003 році уклала Договір страхування життя за програмою «ТАС-Лайф». В кінці строку дії свого Договору страхування Клієнтка отримала більше 21 тис. грн, що майже вдвічі перевищило суму внесених платежів.

Оцінивши позитивний досвід співпраці зі Страховою компанією «ТАС», Клієнтка відразу ж уклала другий Договір страхування життя за тією ж програмою, але вже строком на 20 років. Розмір страхового внеску складає 5000 грн в рік, гарантована страхова сума – близько 120 000 грн. До того ж, в 2013 році Клієнтка стала учасником акції «Романтична країна», і оформлюючи Договір страхування, отримала знижку на перший внесок у розмірі 20%.

Отже, спільні зусилля Страхової компанії «ТАС» та Клієнтів з досягнення їхньої мети стають приємними та дарують позитивні емоції, від чого така співпраця приносить лише добрі плоди та високі результати.