Aegon Life Ukraine – лідер премій Insurance TОР

Провідне галузеве видання України, «Страховий рейтинг «Insurance TОР»,  високо оцінило діяльність Aegon Life Ukraine у 2014 році та визнало лідерство нашої компанії у двох категоріях, які є визначальними для гравців ринку страхування життя.

Aegon Life Ukraine отримала Дипломи Лідера у номінаціях «Динаміка зростання на ринку страхування життя фізичних осіб» та «Динаміка зростання річного інвестиційного доходу».

Ці нагороди підтверджують успіхи нашої компанії у реалізації головних стратегічних задач 2014 року, серед яких – розвиток сегменту роздрібних продажів та провадження ефективної інвестиційної політики. У 2014 році Aegon Life Ukraine увійшла до ТОР-3  компаній українського ринку страхування життя у сегменті роздрібних продажів, зібравши 135,5 млн. грн. страхових премій через роздрібний канал (що на 56% більше, ніж у попередньому році). За показником річного інвестиційного доходу Aegon Life Ukraine ось вже 3-й рік поспіль знаходиться у ТОР-3 компаній зі страхування життя в Україні.

Ніна Гузей, Голова Правління / Генеральний директор Aegon Life Ukraine: «Визнання досягнень Aegon Life Ukraine в 2014 році провідним рейтинг-виданням та професіональною спільнотою – це велика честь для нас. Наш ключ до успіху – високий професіоналізм та готовність до щоденної наполегливої праці нашої команди, орієнтованість на клієнтів, а також чітке бачення майбутнього розвитку компанії у топ-менеджменту. Я впевнена, що всі ці переваги дозволять нашій компанії і у 2015 році утримувати лідерські позиції на українському ринку страхування життя».