СК «ТАС»: страховий захист родин героїв АТО

Останній рік є й залишається тяжким випробуванням для всього народу України, а особливо для людей, які мешкають або перебувають на сході України. Кожен день приносить страшні звістки з територій, на яких проходить АТО.
10 лютого став черговим трагічним днем. В місті Краматорську, що на Донеччині, від обстрілу снарядами загинуло 17 українських людей.
Серед них був 33-річний вінничанин, співробітник МВС, що проходив службу в зоні АТО та загинув під час свого чергування на посту. Отримана травма була несумісна з життям – осколкове наскрізне поранення голови з руйнуванням головного мозку. Це була вже друга поїздка військового в зону бойових дій, яка виявилася для нього останньою.
З жовтня 2007 року чоловік був Застрахованою особою за програмою страхування життя «ТАС-Лайф». За час дії Договору страхування чоловік сплатив близько 22 000 грн.
Подія, про яку вже через кілька днів сповістили рідні загиблого, була визнана страховою та кваліфікована як нещасний випадок. Враховуючи умови програми страхування життя «ТАС-Лайф», страхова виплата за летальним випадком є подвійною, а тому сім’я героя отримала виплату в розмірі майже 120 тис. грн.
Страхова компанія «ТАС» вже в котрий раз надає фінансовий захист родинам, які постраждали внаслідок подій в зоні проведення АТО, адже одним із її найголовніших завдань є фінансова підтримка близьких у зв’язку з настанням непередбачуваних подій, що стаються з їхніми рідними.