Страхова Компанія «Глобус» VIG прийняла участь у I Національному форумі з підтримки експорту України

Основною метою Форуму, організованого Торгово-промисловою палатою України за підтримки Кабінету Міністрів України, органів державної влади, Радою підприємців, громадських та бізнес-організацій, стало обговорення широкого кола питань, пов’язаних із підтримкою і просуванням товарів та послуг вітчизняних підприємств-експортерів на ринки іноземних країн, покращення умов ведення бізнесу та залучення інвестицій в Україну.
У Форумі прийняли участь керівники та високопосадовці, представники органів державної влади, Уряду, Національного Банку, Міністерства фінансів та Міністерства економіки, Нацкомфінпослуг та інших регуляторних органів України, Посли іноземних держав-стратегічних партнерів та інвесторів України, міжнародних фінансових та бізнес-інституцій, представники промислово-експортного та фінансових ринків України, держав-Членів ЕС, США та Китаю.
У Панельній дискусії Форуму та тему: «Залучення фінансово-банківського сектору до питань кредитування та страхування експортерів» прийняв участь Голова Правління СК «Глобус» VIG п. Володимир Ганчак, надавши учасникам своє бачення сучасного стану та шляху розвитку кредитно-експортної політики в Україні, а саме: через механізм створення Кредитно-Експортної Агенції з державної підтримки національного експорту (за досвідом Китаю) та класичного добровільного страхування окремих проектів та контрактів (за досвідом страхового захисту експортерів у ЕС) та навів окремі позитивні приклади з практики Компанії.
Звертаючись до Учасників Форуму, п. Володимир Ганчак, зазначив, що «Vienna Insurance Group (Відень, Австрія) до складу якої входить СК «Глобус» VIG, своїм прикладом фінансової стабільності, зростанням та інвестиціями у фінансову галузь в Україні підтверджує свою стратегічну довіру до України. Сподіваємось, що спільними зусиллями та, за наявності загальної колективної доброї волі, ми зможемо використати потенціал Учасників Форуму та широкого кола міжнародної економічної спільноти, зацікавленої у економічному зростанні та успіхах України, для посилення її інвестиційної привабливості та динаміки розвитку».