«Кубок Приазов’я» отримано у боротьбі!

У 2013 році ралійний екіпаж (пілот Денис Сидоров і штурман Олександр Бондарев) уклали партнерську угоду зі страховою компанією «ВУСО». Завдяки цьому молода команда змінила свій гоночної автомобіль ВАЗ-2113 на швидкісний і безпечний Mitsubishi Lancer Evo X і отримала можливість виступати на національних та міжнародних змаганнях. Рішення про партнерство з ралійним екіпажем було навіяно проблемою частих ДТП в Україні, пов’язаних в більшості випадків з порушенням правил дорожнього руху.

«Наша компанія займає активну позицію на ринку по страхуванню моторних ризиків, тому все, що пов’язано з автомобілями нам цікаво. Враховуючи той факт, що спорт — це, в першу чергу, правила, участю в таких проектах ми хочемо передати посил всім автолюбителям про важливість дотримання Правил на дорозі. А в іншому, завжди хочеться надати підтримку молодим, талановитим, динамічним спортсменам»- пояснила позицію компанії Голова правління Олена Мітроніна. Слід зазначити, що «ВУСО» стала першою українською страховою компанією, яка виступила партнером такого заходу.

Через 2 роки плідної співпраці, капітан ралі-команди Денис Сидоров вирішив привітати своїх партнерів, вручивши кубок за перемогу в НСГ «Кубок Приазов’я». «Через події в країні — нагороди за 2013 мені передали тільки в середині 2014р. Ця перемога — наша спільна заслуга, тому я хочу передати Кубок СК «ВУСО» — прокоментував Денис.

Олена Мітроніна привітала екіпаж з успішним завершенням гоночного сезону 2014: команда посіла перше місце в НГС «Кубок Херсон» і гідно виступила в престижній гоночної серії «Кубок Лиманів» в м.Миколаїв.

Конкуренція в Миколаєві була жорсткою, а сама гонка пройшла не зовсім «гладко», команда Дениса змогла зайняти почесне третє місце у своєму класі, а також третє місце в абсолютному заліку, піднявшись на п’єдестал пошани. «На першому спецділянці у нас обірвало задній правий привід. У підсумку були складнощі у виконанні лівого повороту, через що втрачали швидкість. На сервісі міняли редуктор з лівим приводом. На другий спецділянці правим заднім колесом вдарився об бруствер. Підсумок — зірвана з обода покришка, довелося взяти себе в руки і доїхати як є. Ми показали третій час, і вийшли на третю позицію »- розповів про перебіг гонці Денис.