Страхова компанія «ПРОВІДНА» розпочала всеукраїнську акцію «Сезон вигідного страхування»

«Сезон вигідного страхування» надає всім відмінну можливість застрахувати майно і авто на вигідних умовах. В рамках акції ПРОВІДНА підготувала для своїх клієнтів спеціальні умови по страхуванню квартир і будинків (-20%) та зі страхування КАСКО (-5%).

Щоб зробити страхування зрозумілим і доступним для наших співгромадян, в рамках акції було організовано безпрецедентний захід, в якому прийняли участь всі співробітники ПРОВІДНОЇ. Метою заходу став розвиток страхової культури населення України.

Працівники компанії вийшли на вулиці міст і сіл України, щоб ознайомити споживачів зі страховими продуктами та їх особливостями, розповісти про важливість та необхідність страхування, а також про захист, який отримують застраховані.

Успіх заходу надихнув співробітників ПРОВІДНОЇ на проведення ще одного дня страхової культури, який відбудеться 6 червня.

Всю інформацію про акцію «Сезон вигідного страхування», включаючи спеціальні умови, можна отримати у страхових агентів, в офісах компанії або на сайті ПРОВІДНОЇ. Акція почалася 25 квітня і триватиме до 30 вересня 2015 року.