СК «ПРОВІДНА» виплатила понад 74 тис. грн за ушкоджену TOYOTA HIGHLANDER

У травні 2015 СК «ПРОВІДНА» виплатила страхове відшкодування в розмірі 74 314,78 грн. власнику TOYOTA HIGHLANDER. Водій не впорався з керуванням на слизькій ділянці дороги, в результаті чого автомобіль з’їхав в кювет. Автомобіль був застрахований за договором КАСКО.

ДТП відбулося на 128 кілометрі траси Бориспіль-Запоріжжя. Потерпілий страхувальник СК «ПРОВІДНА», під час руху по трасі при входженні в поворот, несподівано втратив керування, внаслідок чого автомобіль з’їхав у кювет, де зіткнувся з деревом.

В результаті у застрахованого автомобіля були пошкоджені передня ліва фара, ліва протитуманна фара, передні крила, бампер, капот і радіаторна решітка.

Для оформлення ДТП водій відразу звернувся в службу ДАІ.

Договір КАСКО, за яким було застраховане авто, включав ризики ДТП, стихійних лих, пожежі, викрадення та протиправних дій третіх осіб. Тому у встановлений законодавством строк страхувальник отримав відшкодування збитків у повному обсязі.

Всього за 12 місяців 2014 року СК «ПРОВІДНА» за договорами страхування КАСКО виплатила клієнтам понад 63,7 млн. гривень.