Компанія із страхування життя Приватне АТ «МетЛайф» (МетЛайф) провела бізнес-сніданок із ключовими партнерами в сегменті корпоративного страхування життя

МетЛайф 6 липня провела перший в історії компанії бізнес-сніданок з ключовими партнерами у сегменті корпоративного страхування життя, присвячений підсумкам діяльності команди Employee Benefits і особливостям співпраці з Maxis Pool щодо міжнародних клієнтів компанії. Захід проходив у готелі Хілтон.

На заході були присутні ключові партнери, які спеціалізуються, у тому числі, на наданні особистих видів страхування для міжнародних клієнтів у галузі страхування життя співробітників компаній.

Голова Правління МетЛайф Мирослав Кісик зазначив: «Сегмент корпоративного страхування життя (Employee Benefits) є одним із ключових напрямів глобальної стратегії компанії МетЛайф. Компанія володіє значним досвідом з обслуговування клієнтів по всьому світу, і ми раді поділитися цим досвідом тут, в Україні. Наша команда розробила довгострокову стратегію розвитку корпоративного страхування життя, і ми впевнені, що напрям Employee Benefits в Україні буде і надалі стрімко розвиватися, надаючи вигоди нашим існуючим та потенційним клієнтам». На підтвердження цьому Мирослав підкреслив той факт, що у 2014 році міжнародне видання Fortune визнало компанію МетЛайф кращою серед світових компаній із страхування життя та здоров’я. Оцінка ґрунтувалася на опитуванні більше 4000 управляючих директорів та вищих керівників провідних міжнародних компаній.

Спеціально запрошений гість Девід Шупак, Регіональний Директор MAXIS Global Benefit Network, виступив із доповіддю про особливості роботи та обслуговування міжнародних клієнтів, що користуються послугами та перевагами роботи з MAXIS Pool.

Директор по роботі з корпоративними клієнтами МетЛайф Світлана Кандиба поділилася з учасниками заходу результатами діяльності компанії у 2014 році та розповіла про плани на найближчий час. Світлана також розповіла про програми страхування, які пропонує МетЛайф для корпоративного сектора, підкресливши важливість того, що програми страхування життя співробітників компаній є частиною компенсаційного пакету і захищають застрахованих членів їх сімей від непередбачених ситуацій.

Команда Employee Benefits МетЛайф планує проводити заходи такого формату на регулярній основі, що сприятиме успішному співробітництву та обміну інформацією між партнерами в сегменті страхування життя для корпоративних клієнтів.