Юрій Єфімов, який раніше займав посаду Голови Правління увійшов до складу Наглядової ради

Згідно рішення засідання Наглядової Ради Страхової компанії «УНІКА», що відбулось 18 серпня 2015 року, Олену Ульє призначено на посаду Голови Правління/Операційного директора/Фінансового директора Страхової компанії «УНІКА» — лідера українського ринку нон-лайф страхування.  На посаді Голови Правління, Олена Ульє замінить Юрія Єфімова, який увійде до складу Наглядової Ради. Юрій Єфімов очолював компанію з 2001 року. Рішення про призначення Юрія Єфімова членом Наглядової Ради Страхової компанії «УНІКА» було прийнято на позачергових Загальних зборах акціонерів Страхової компанії «УНІКА», що також відбулись 18 серпня 2015 року.

Олена Ульє працює в Страховій компанії «УНІКА» з 2007 року, до призначення Головою Правління працювала на посаді Першого заступника Голови Правління/Фінансового Директора. Останнім місцем роботи Олени до початку роботи в УНІКА була міжнародна FMCG компанія в Йоганнесбурзі (ПАР), де вона обіймала посаду Фінансового Директора.

«Протягом останніх восьми років Олена зробила значний внесок в успіх двох нашіх страхових компаній в Україні. Ми раді, що тепер вона буде застосовувати свої знання та управлінські якості на посаді Голови Правління нон-лайф компанії. Ми щиро вдячні Юрію Єфімову, який багато успішних років стояв біля керма компанії і  відтепер переходить до складу Наглядової Ради. Саме завдяки його новаторській роботі  Страхова компанія «УНІКА» є номером 1 на українському страховому ринку,»  прокоментував Вольфганг Кіндл, Голова Правління UNIQA International.