Страхова компанія «Нафтагазстрах» вкотре є лідером за напрямком «Медичне страхування фізичних осіб» — професійне видання Insuranse TOP

За результатами роботи у 2015 році страхова компанія «Нафтагазстрах» визнана лідером медичного страхування фізичних осіб. Про це повідомило професійне видання страхового ринку — журнал  Insuranse TOP під час офіційної церемонії  підбиття підсумків роботи страхового ринку Україні за 2015 рік.

Щорічна Презентація, приурочена підведенню підсумків роботи страхового ринку в Україні у 2015 році, відбулась 30 березня 2016 року у Києві.

На сьогодні у сфері медичного страхування СК «Нафтагазстрах» обслуговує близько 280 тисяч осіб. У 2015 році компанія врегулювала майже 100 тисяч страхових випадків на суму 141,1 мільйон гривень.  У порівнянні з минулим роком, рівень виплат у 2015 році збільшився на 13% і становить 72%.

Такий темп зростання рівня збитковості пояснює той факт, що СК «Нафтагазстрах» прийняла рішення, в важкий для клієнтів час, зберегти свою головну особливість – максимальна доступність при незмінно високій якості страхових продуктів.

Генеральний директор СК «Нафтагазстрах» у своєму виступі подякував конкурентам, клієнтам і співробітникам за плідну співпрацю у 2015 році: «Дякуємо конкурентам за те, що не дають послаблення, дякуємо клієнтам за довіру і бажаємо — будьте здоровими! Дякуємо своїм колегам та співробітникам нашої компанії за самовідданий труд та ентузіазм!»

Цього року у Презентації взяли участь біль ніш 200 учасників, серед яких топ-менеджери страхових компаній, брокерів та ассистансу, банків та інвестиційних компаній , а також представники корпоративних клієнтів. Взяли участь Члени Нацкомфінпослуг Олександр Залетов та Денис Ястреб, Член НКЦПФР Дмитро Тарабакін, Заступник Голови НБУ Катерина Рожкова, генеральний директор СК «Нафтагазстрах» Антон Кияшко та заступник генерального директора Артем Янковський.

Лауреатів премій привітали Секретар Комітету фінансів і банківської діяльності, народний депутат України Максим Поляков та Президент ЛСОУ Олександр Філонюк.

Страхова компанія «Нафтогазстрах» стає лідером класу «Медичне страхування фізичних осіб» «Національної премії Insuranse TOP» вже вчетверте.