Рівень задоволеності корпоративних клієнтів ПРОВІДНОЇ якістю врегулювання страхових подій становив 82,8%

СК «ПРОВІДНА» провела моніторинг рівня задоволеності корпоративних клієнтів якістю врегулювання страхових подій за підсумками 4 кварталу 2015 року.

Згідно з отриманими результатами середня оцінка клієнтами процесу врегулювання у ПРОВІДНІЙ в корпоративному сегменті склала 8 балів з 10 можливих.

Рівень задоволеності корпоративних страхувальників клієнтським сервісом при врегулюванню страхових подій становив 82,8%.

Досягнення таких високих результатів стало можливим завдяки постійній роботі над поліпшенням якості клієнтського сервісу, що проводиться в компанії, впровадженню інноваційних бізнес-процесів і застосуванню європейських стандартів роботи.

Одним із головних практичних результатів розвитку клієнтського сервісу компанії стало суттєве скорочення термінів врегулювання страхових подій.

На сьогодні страхові виплати здійснюються протягом одного-двох днів з моменту складання страхового акта. Також при обслуговуванні корпоративних клієнтів в Компанії впроваджено практику закріплення за страхувальником відповідального працівника, який якісно супроводжує весь процес врегулювання. Персональний менеджер здійснює огляд автомобілів, приймає заяви — пріоритетно, без черги. Для забезпечення максимальної якості такого сервісу в Компанії створено окремий підрозділ роботи з корпоративними та VIP-клієнтами.

«У фокусі уваги компанії незмінно знаходиться клієнт і його потреби, тому надання якісного клієнтського сервісу — одна з найважливіших задач для всіх співробітників компанії. Основною метою оцінки якості процесу врегулювання є отримання інформації про потреби, очікування та побажання респондентів, а також про те, наскільки Компанія відповідає цим очікуванням. Ми регулярно проводимо моніторинг дотримання співробітниками стандартів обслуговування, моніторинг рівня задоволеності клієнтів процесом обслуговування при укладенні договору страхування і при врегулюванні страхових подій. Кінцевою метою цих заходів є підвищення рівня обслуговування клієнтів, прискорення процедури врегулювання страхових подій, виявлення та усунення можливих причин невдоволення клієнтів. Це дає можливість не тільки визначити рівень задоволеності клієнтів процесом обслуговування, але і зібрати інформацію про додатковий сервіс, необхідний клієнтам», — зазначив Директор департаменту клієнтського сервісу СК «ПРОВІДНА» Володимир Сенченко.