МТСБУ оприлюднило оцінки діяльності страховиків-членів МТСБУ за 1 квартал 2016 року

За результатами першого кварталу 2016 року з 57 страховиків асоційованих членів за показником загальна оцінка 51 страховику присвоєно зелений індикатор, 6 страховикам – жовтий індикатор. За показником якість врегулювання збитків – 33 страховикам присвоєно зелений індикатор, 21 страховику – жовтий, 3 – червоний.

За показником рівень скарг від потерпілих і страхувальників – 43 страховикам присвоєно зелений індикатор, 8 страховикам – жовтий, 6 страховикам – зелений.

За результатами 2015 року:

За показником загальна оцінка було жовтий індикатор був у 5 страховиків.

За показником якість врегулювання збитків жовтий індикатор був у 16 страховиків, червоний – у 4 страховиків.

За показником рівень скарг від потерпілих і страхувальників – 4 страховики отримали жовтий індикатор, 5 страховиків – червоний.

Зниження показника якість врегулювання в порівнянні з четвертим кварталом 2015 року відбулось у СК «Альфа-Гарант», «Арсенал Страхування», «Брокбізнес», «Граве», «Омега».

Покращення показника якість врегулювання відбулось у СК «Дім страхування», «Європейський страховий альянс», «Європейський страховий союз», «Інтер-поліс».

Погіршення показника рівень скарг від потерпілих та страхувальників відбулось у «Альфа Страхування», «Альфа-Гарант», «Брокбізнес», «Домінанта», «Інтер-поліс», «Страховий капітал», «Юнівес».

Покращення показника рівень скарг від потерпілих та страхувальників відбулось у «Аска», «Європейський Страховий Альянс», «Європейський страховий союз», «Колоннейд Україна».