СК «КД Життя» демонструє 24% зростання премій за шість місяців 2016 року

За результатами роботи компанії в І півріччі поточного року, обсяг страхових премій зібраних  СК «КД Життя» становить 11,36 млн. грн., що на 24% більше у порівнянні з аналогічним періодом минулого року та демонструє активне зростання рівня довіри до компанії з боку населення країни. Дане зростання обумовлене насамперед потребою людей в надійному фінансовому партнері на випадок непередбачуваних ситуацій.

Крім того відзначається зростання інтересу споживачів до накопичувальних програм з розширеним набором ризиків. Зокрема до програми страхування життя за пакетом «Симфонія», зростання премій за яким в порівнянні з аналогічним періодом 2015 року склало 19%.

Завдяки зростанню страхових платежів та грамотній інвестиційній політиці, впродовж 6 місяців 2016 року, розмір резервів зі страхування життя зріс до 118,51 млн. грн., що на 27,7% більше у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. В свою чергу активи ПрАТ «СК «КД Життя» зросли на 7,1%, складають 161,62 млн. грн. та перевищують страхові резерви на 36,6% або 43,1 млн. грн., що свідчить про високий запас фінансової надійності та  платоспроможності компанії.