Тільки за договорами КАСКО Страхова група «ТАС» виплатила в серпні майже 5 млн. грн

Страхова група «ТАС» оприлюднила дані щодо страхових виплат, здійснених протягом останнього літнього місяця.
Так, згідно зі статистикою, в серпні поточного року Страхова група «ТАС» відшкодувала за договорами страхування наземного транспорту 4 711 077 грн., за полісами обов‘язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників – 6 558 606 грн.
Найкрупніші виплати, звісно, були здійснені за договорами КАСКО. Так, страхове відшкодування в розмірі 820 425 грн. Страхова група «ТАС» виплатила в серпні за пошкоджений внаслідок наїзду на огорожу автомобіль Audi. Аварія сталася в Житомирі.
Водночас виплата за знищений в результаті зіткнення з вантажівкою автомобіль SsangYong, що належав одному з рівненських підприємств, склала 337 271 грн.
В свою чергу, відновлювальний ремонт застрахованого за договором КАСКО «Зелений коридор» VW Golf, за висновком експертів, коштуватиме 286 970 грн. Автомобіль було пошкоджено внаслідок зіткнення з іншим транспортним засобом. Аварія сталася в Ужгороді. Страхова група «ТАС», виконуючи ці свої зобов‘язання перед клієнтом, в повному обсязі перерахувала необхідну суму в сервісний центр, чим забезпечила оперативність виконання ремонтних робіт.
Крім того, в серпні СГ «ТАС» виплатила страхове відшкодування в розмірі 250 000 грн. власникові викраденого в Києві автомобіля Mitsubishi Pajero.
Серед великих виплат, здійснених Страховою групою «ТАС» протягом останнього літнього місяця 2016 року за договорами автострахування, також варто відзначити відшкодування за полісом «Зеленої картки» в розмірі понад 84 тис. євро. Саме таку суму було виплачено за міжнародним полісом обов‘язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників. Таким чином СГ «ТАС» відшкодувала витрати на лікування трьох потерпілих, що постраждали внаслідок дій страхувальника компанії, власника автомобіля Volvo. Страхова подія сталася в Румунії. Зауважимо, що, окрім оплати вартості лікування, в рамках договору також було компенсовано моральну шкоду потерпілим.
Нагадаємо, протягом І півріччя СГ «ТАС» виплатила за договорами автострахування понад 101,5 млн. грн. Загальний обсяг виплат за підсумками перших шести місяців поточного року досяг позначки 119,3 млн. грн.