СГ «ТАС» увійшла в ТОП-5 страховиків у 21 регіоні України

Журнал Insurance TOP оприлюднив результати діяльності страхових компаній Україні в І півріччі 2016 року в розрізі регіонів.

Згідно з опублікованими рейтингами Страхова група «ТАС» продовжує утримувати позиції лідера у переважній більшості областей країни, увійшовши в п’ятірку найкращих страховиків у 21 регіоні України з 24.

Зокрема, СГ «ТАС» традиційно посіла перше місце серед страховиків, що працюють на Волині,  Тернопільщині, Хмельниччині, Івано-Франківщині, Кіровоградщині та Житомирщині.

При цьому відрив рекордсменів від найближчих конкурентів досить суттєвий. Так, показники, яких досягла СГ «ТАС» на Волині, майже на третину перевищує результати компанії, що посіла другу сходинку рейтингу.  Відповідно, показники, яких досягла СГ «ТАС» на Кіровоградщині, на 37,32% перевищують результати «срібного» призера рейтингу. Ще кращі показники по Житомирській області – тут відрив складає 44,48%. Але справжніми фаворитами регіональних перегонів стали підрозділи СГ «ТАС» на Івано-Франківщині та Тернопільщині, які, за даними рейтингу, перевищили показники найближчих конкурентів майже в 2 та 3 рази відповідно!

В свою чергу, другі місця СГ «ТАС» посіла на Закарпатті та Черкащині, а також на Миколаївщині, де суттєво покращила свої позиції, перемістившись з п‘ятої позиції за підсумками 2015 року.

Водночас на Донеччині, Полтавщині, Луганщині та Херсонщині СГ «ТАС» виборола почесну «бронзу».

Четверту сходинку рейтингу страховиків в розрізі регіонів Страхова група «ТАС» за результатами роботи в І півріччі поточного року посіла в Рівненській, Львівській, Сумській, Дніпропетровській, Чернівецькій та Чернігівській областях.

П’яте місце на регіональному страховому ринку Страхова група «ТАС» посіла на  Одещині та Вінниччині.

Загалом в порівнянні з підсумками 2015 року СГ «ТАС» покращила свої показники в чотирьох регіонах (в Дніпропетровській, Київській, Запорізькій та Миколаївській областях), ще у 15 областях позиції компанії залишились незмінними.