Вересневі виплати СГ «ТАС» за договорами КАСКО склали майже 6 млн. грн.

Впродовж першого осіннього місяця Страхова група «ТАС» виплатила за договорами страхування наземного транспорту (КАСКО)  5 707 527 грн. Водночас виплати за полісами обов‘язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників (ОСЦПВ) у вересні склали 6 758 544 грн.

Протягом зазначеного періоду СГ «ТАС» було здійснено низку крупних страхових виплат, зокрема, за договорами КАСКО.

Так,  542 026 грн. було виплачено  за пошкоджений внаслідок зіткнення з іншим транспортним засобом автомобіль BMW Х6. Аварія сталася на Рівненщині.

В свою чергу, власникові знищеного в результаті зіткнення з іншим автомобілем застрахованого VW Passat Страхова група «ТАС» згідно з умовами договору страхування виплатила страхове відшкодування в сумі 376 459 грн.  Дорожньо-транспортна пригода сталася на Житомирщині.

В свою чергу, за знищений внаслідок зіткнення з вантажівкою застрахований автомобіль марки «ГАЗ» Страхова група «ТАС» виплатила 233 926 грн. Аварія сталася на одній з доріг Полтавщини.

В дещо меншу суму СГ «ТАС» обійшовся відновлювальний ремонт автомобіля Lexus, який було пошкоджено в результаті зіткнення з іншим  транспортним засобом в Іспанії. Виконуючи свої зобов‘язання перед клієнтом, СГ «ТАС» виплатила належне за договором КАСКО страхове відшкодування в розмірі 189 239 грн.

Нагадаємо, загальний обсяг страхових виплат СГ «ТАС», здійснених протягом січня – серпня поточного року, досяг 166,28 млн. грн.,  33,52 млн. грн. з яких було відшкодовано за договорами КАСКО. В свою чергу, за полісами «автоцивілки» СГ «ТАС» відшкодувала потерпілим упродовж зазначеного періоду 48,39 млн. грн., за полісами «Зелена картка» — 60,99 млн. грн.