Підсумки роботи ТДВ СК «Нафтагазстрах» за 9 місяців 2016 року

СК «Нафтагазстрах» підбила підсумки роботи за 9 місяців 2016 року – виплати склали 116,5 млн. грн. За підсумками 9 місяців 2016 року ТДВ СК «Нафтагазстрах» зібрала 181,6 млн. грн. страхових платежів та здійснила виплати на суму 116,5 млн. грн.

За цей період було укладено 294 тис. договорів та врегульовано 70 тис. страхових випадків. Для забезпечення виплат застрахованим компанія сформувала 5 млн.грн страхових резервів. Фактичний запас платоспроможності перевищує нормативний майже у 1,5 рази і складає 60 млн грн.

«Як частина суспільства, ми вбачаємо свою власну відповідальність за участь у добробуті тих, хто поряд. Тому окрім безпосереднього виконання своїх страхових зобов’язань допомагаємо застрахованим, коли страховка не може повністю покрити лікування, а мова йде про життя і здоров’я людини», — говорить генеральний директор СК «Нафтагазстрах» Антон Кіяшко.

Протягом січня-вересня 2016 року СК «Нафтагазстрах» надала благодійну допомогу майже на 300 тис. грн. Дві найбільші суми — 116 тис.грн. і 47 тис.грн. пішли на лікування онкологічного захворювання та заміну суглоба працівникам Одеської залізниці.

«Важливою частиною роботи компанії є участь у розробці системи обов’язкового медичного страхування, що активізувалася останнім часом у рамках медичного комітету Ліги страхових організацій України. Вважаю, що наш досвід може стати в нагоді у запровадженні загальнонаціональної системи, над якою зараз працюють у державі на користь всьому населенню. Як свідчить практика, страхові компанії можуть стати надійним повіреним для громадян у справі захисту їх здоров’я», — зазначив Антон Кіяшко.