Голландські акціонери СК «ПРОВІДНА» відвідали Україну з дводенним візитом

21-22 листопада в Києві з дводенним робочим візитом перебував представник акціонера СК «ПРОВІДНА» — Директор Консорціуму INTERNATIONAL INSURANCE CONSORTIUM B. V. (Нідерланди), який також обіймає посаду Голови Наглядової ради СК «ПРОВІДНА», Якоб Вестерлакен.

Під час робочої поїздки були проведені консультативні зустрічі з керівництвом Нацкомфінпослуг. Головною темою зустрічей було обговорення найближчих перспектив розвитку страхового ринку України і спільні кроки в цьому напрямку.

У ході робочих зустрічей з керівництвом ПРОВІДНОЇ обговорювалися результати діяльності Компанії за підсумками 9 місяців, стан конкурентного середовища, найближчі нововведення на українському страховому ринку. Пан Вестерлакен розповів про європейські практики роботи щодо прямого врегулювання збитків і поділився перспективами впровадження електронного поліса.

Також Якоб Вестерлакен повідомив про успіхи поточної діяльності Консорціуму, зокрема про відкриття нового офісу і початок роботи у Грузії.

Акціонером були озвучені стратегічні напрямки розвитку Компанії.

«Подальше зміцнення лідерських позицій на страховому ринку України, надання сучасних страхових продуктів і послуг, впровадження передових IT-технологій на основі європейського досвіду є пріоритетними завданнями компанії», — заявив Якоб Вестерлакен на зустрічі з колективом СК «ПРОВІДНА».

Страхова компанія «ПРОВІДНА» за 9 місяців 2016 року збільшила обсяг страхових премій у порівнянні з аналогічним періодом минулого року на 14,8%. Сума страхових платежів склала 622,5 млн грн., а також здійснила виплати на суму 266 млн. грн., що на 10,94% перевищує обсяг виплат здійснених за 9 місяців 2015 року.