PZU пропонує захищати водія та пасажирів автівок за допомогою медичної страховки

Завдяки програмі «ДМС при ДТП» застрахований водій та його пасажири завжди отримають від свого страховика якісну медичну допомогу, незалежно від того, хто винен у скоєнні дорожньої пригоди. Страховий захист цієї програми діє не лише у випадку, коли застрахована особа виступає у якості водія, а й у випадку коли він є пішоходом чи пасажиром в будь-якому іншому транспортному засобі.

«За договором Автоцивілки постраждалі можуть отримати виплату, передбачену законом, але невідомо як довго доведеться на неї очікувати від страховика винуватця», — уточнює директор управління особистого страхування Олена Іванова. — «Для власників полісу «ДМС при ДТП» ми організуємо медичну допомогу та оплатимо її тут і зараз, — саме коли її потребують постраждалі. Програма працює за аналогією прямого врегулювання і вже успішно зарекомендувала себе у договорах страхування КАСКО. Отже, ми вирішили її поширити і на поліси ОСАЦВ».

Для страховика, що має власну асистуючу компанію та багаторічний досвід у автострахуванні та медичному страхуванні, впровадження спеціального продукту для захисту власників полісів Автоцивілки стало логічним продовженням політики сервісного підходу до клієнтів.

«Навіть якщо застрахована особа буде змушена оплачувати лікування у формі благодійних чи інших внесків, які не можна підтвердити документально, страхова компанія здійснить страхову виплату по страхуванню здоров’я, яка зможе частково або повністю компенсувати такі витрати», — відзначає директор управління особистого страхування Олена Іванова. – «При цьому страхова виплата не закінчується на етапі організації швидкої медичної допомоги».

Окрім витрат на швидку медичну допомогу, поліс «ДМС при ДТП» покриває витрати на екстрену стаціонарну допомогу, екстрено-амбулаторну допомогу з медикаментозним забезпеченням та дозволяє проводити виплати постраждалим під час перебування на стаціонарному лікуванні. Програми страхування «ДМС при ДТП» передбачають захист в лімітах від 15 тис до 60 тис грн. Вартість – від 75 до 200 грн.