ЛСОУ закликає відгукнутися страхову компанію, яка видала медичний поліс Роберту Шеклі

На лікуванні у київській клініці „Борис” знаходиться відомий американський письменник-фантаст Роберт Шеклі. Однак несподівано виникла проблема, пов’язана з його лікуванням. За словами Бориса Сидюка, представника Роберта Шеклі в Україні, письменник втратив медичну страховку, яка була куплена разом із візою. Справа ускладнюється тим, що 76-літній фантаст не пам’ятає назву української страхової компанії, яка уклала з ним договір страхування, через що тепер складно відновити страховий поліс Шеклі.

ЛСОУ просить усі страхові компанії, які здійснюють медичне страхування, здійснити перегляд укладених в березні-квітні 2005 року договорів страхування з метою відновлення втраченого полісу знаменитого письменника-фантаста Роберта Шеклі. Адже якщо людина потрапила в біду, професійний і моральний обов’язок страховиків – в найважчу хвилину подати руку допомоги своєму клієнту.

До ЛСОУ звернулися також журналісти „Газета по-київськи” з пропозицією залучити їх до вирішення цього питання і запропонували допомогу в міру своєї компетенції і можливостей.

ЛСОУ дякує всім, хто небайдужий до чужої біди.