Урочистий прийом з нагоди річниці придбання компанією IIC GROUP ПрАТ «СК «ПРОВІДНА»

Урочистий прийом з нагоди річниці придбання компанією IIC GROUP домінуючого пакету акцій ПрАТ «СК «ПРОВІДНА» пройшов 13 грудня 2017 року в Premier Palace Hotel в місті Києві.

У заході взяли участь Посол Словенії — Наташа Прах, представник посольства Нідерландів — Ріні Бас, Директор МТСБУ — Володимир Шевченко, Президент ЛСОУ — Олександр Філонюк, ТОП-менеджмент великих українських та міжнародних корпорацій, представники великого бізнесу України — клієнти та партнери СК «ПРОВІДНА», представники ЗМІ.

Приймаюча сторона була представлена ​​керівництвом IIC Group, ТОП менеджментом СК «ПРОВІДНА», ключовими співробітниками компанії та керівниками регіональних підрозділів.

Директор INTERNATIONAL INSURANCE CONSORTIUM B. V. (Нідерланди) Якоб Вестерлакен в своїй вступній промові підтвердив задоволенність акціонерів результатами інвестицій в ПРОВІДНУ, а також подякував клієнтам і партнерам за плідну співпрацю та правильний вибір. Також він відзначив позитивні результати спільної роботи з Лігою страхових організацій України та Моторно-транспортним бюро України щодо впровадження європейських страхових стандартів на страховому ринку України.

«ПРОВІДНА одна з найвідоміших компаній страхового ринку України. Довіра, прозорість та надійність — ось основні критерії, за якими позитивно оцінюють ПРОВІДНУ клієнти та партнери» — зазначив у своїй вітальній промові Президент ЛСОУ Олександр Філонюк.

За рік іноземних інвестицій ПРОВІДНА перейшла на зовсім інший рівень роботи з клієнтом. Впровадження європейських стандартів роботи та обслуговування, позитивно позначилось на рівні довіри з боку клієнтів і партнерів. «Компанія працює за світовими стандартами», — зазначив Директор МТСБУ Володимир Шевченко.